U dëgjua ti bërtisnin nga mikrofoni i hapur, Alketa Vejsiu sqaron incidentin në Sanremo ate nate

Sanremo mbraroi dhe te gjithe flasin per Aleketen moderatoren virtuoze qe kudo skene qe shkel i jep nje kuptim dhe e ndricon ate.

Ajo u vu në qendër të mediave italiane për shkak të shpejtësisë dhe rrjedhshmërisë në të folur dhe futjes se bukur qe ajo beri kur hyri ne skene si nje barbi..

Ajo ka dhene nje intervistë për emisionin “Un Giorno da Pecora” në “Rai Radio 1”, ku ka folur rreth eksperiencës së saj në Sanremo. Moderatori i radios italiane, Giorgio Lauro, i ka përmendur elokuencën në të folur.

Dhe ka thene:“Ke folur shumë dhe mbi të gjitha me një shpejtësi të frikshme”, është shprehur ai si arrin ta besh kete gje?

Alketa ka treguar se arsyeja e shpejtësisë së saj në të folur, ishte dëshira për të përmbledhur në një kohë të shkurtër gjithë eksperiencën në televizion.
“Është grumbullimi i shumë viteve jetë në televizion dhe doja ta jepja të gjithin, po koha në Sanremo është shumë e shkurtër”, u përgjigj ajo.

Por mendoj se ajo nje nje gjeni i lindir ajo e ka te foluren nje super fuqi dhe tregon se ajo eshte moderatorja me e mire shqiptare.