U përhap lajmi se humbi jetën nga tërmeti. Vjen lajm i mirë për aktoren e njohur turke

Pas termeteve ne Turqi te dates 6 shkurt u hapen lajmet se aktorja e njohur Cansu Dere ka nderriar jete. Por lajme te mira vijn per te pasi ajo eshte bere publike dhe thote qe eshte mire dhe gjalle.


Ajo eshte shprehur se:“Nuk ishte qëllimi im të shqetësoja dhe të trembja askënd. Unë nuk jam dikush që përdor shumë rrjetet sociale. Instagrami më shërben si një album ku ndaj momentet e mia të lumtura”, tha Jansu Dere për CNN Turk.

Cansu Dere eshte nje nga aktoret e dashura turke dhe ne shume role.
Ajo fitoi zemrat e të gjithëve me rolin e saj në serialet si “Bija ime”, apo “Nënë”.