Uau çfarë ndryshimi, Armend Rexhepagiqin me flokë të shkurtra s’keni për ta njohur

ëngëtari dhe kantautori i njohur, Armend Rexhepagiqi, vitet e fundit pas një mungese të gjatë në skenë dhe ekran u rikthye dhe ka sjell një sërë këngë për këngëtaret e njohura shqiptare që janë kthyer në hite.

Ai prej vitesh ka ruajtur një pamje dhe gjithmonë është shfaqur me flokët e gjata, një pamje që jemi mësuar ta shikojmë që në fillim të karrierës së tij. Mirëpo, së fundmi është publikuar një foto e kantautorit me flokë të shkurtra.

Nuk dihet nëse këngëtari i ka prerë flokë shkurt apo kjo është një foto e vjetër, por të gjithë bien dakord që Amrendi duket tjetër njeri me këtë pamje.