Ushtarët rusë futen në ashensor për të shkuar në majë të një ndërtese e për të kontrolluar e zonën! Ukrainasit i fikin dritat dhe…

Populli i Ukrainës duket i vendosur për të luftuar pushtuesit rusë, e këtë po e bëjnë në çfarëdo mënyre. Disa ushtarë rusë kanë mbetur të bllokuar për disa minuta në një ashensor, pasi ukrainasit i fikën dritat.

Ushtarët rusë u futën në ashensor për të shkuar në majë të ndërtesës, në mënyrë që të kontrollonin zonën nga lart, por plani i tyre dështoi.

Shpresojme qe kjo lufte te mbaroj sa me shpejte sepse kjo eshte ne dem te te gjithe botes.