Valbona Selimllari surprizohet nga fëmijët për ditëlindje, mësoni moshën e ish-Missit

Valbona Selimllari është një nga më të bukurat shqiptare. Ajo ka festuar ditëlindjen e saj të 47 dhe për çudinë e të gjithëve duket se vitet janë shumë dashamirëse me të. Sa më tepër kalon koha, Valbona bëhet edhe më e bukur.

Ish Miss Shqipëria është surprizuar nga fëmijët e saj me një kartolinë të bërë enkas nga ata.

‘Gëzuar ditëlindjen mami më e mirë, të duam’ shkruhet krah fotos të postuar nga Valbona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *