Video po shpërndahet me shpejtësi/ Shihni ushtarët e Putin duke vjedhur pula

Ushtria e Vladimir Putinit duket se është në vështirësi me ushqime, ndërsa zgjidhjen e kanë gjetur duke vjedhur nëpër fshatrat e Ukraines.

Një video e publikuar tregon ushtarët rusë duke vjedhur pula nga një kotec në një fshat të Ukrainës.

Ata duken teksa godasin pulat dhe më pas i marrin me vete.

Ushtria Ruse ka humbje te medha ne njerez ndaj eshte ne ditet e saj te veshtira.