Vis Pupa mbolli flokët, komenti Artiola Toskës nuk duhet humbur

0
63

Ndërkohë të shumta ishin komentet që u bënë në profilin e aktorit, të cilët e uronin dhe e komplimentonin për look-n e ri.

Por ato që ranë në sy ishin komentet e këngëtares Artiola Toska, e cila e pyeste se çfarë duhet ti sillte për “qokë”, në të tilla raste.

Artiola: “I gëzofsh. Ç’a sillet për qokë?” Elvis: “Piastër, se më është djegur hekuri!”

Artiola: “S’kam. Ajo që bën tostin të bën punë?” Elvis: “Lëre fare. Sill bigudinat dhe jemi në rregull.”

Artiola: “U krye! Faleminderit që më lehtësove. Më mungon shumë”, ka qënë dialogu mes aktorit dhe këngëtares, ndërkohë që ka shkatuar mjaft të qeshura.