Vjen lajm i mirë për Luizin pas mbylljes së profilit të tij ditën e sotme

Vjen lajm i mire per Luizin pasi instagrami i tij u mbyll per disa ore diten e sotme. Ai eshte rihapur perseri.

Akaunti me 637 mije ndjekes eshte rihapur po ne emer te mortres se tij.

Besojme se ne ditet ne vazhdim do te publikohet dhe arsyeja pse u mbyll dhe cfare po ndodh me profilin e tij.

Ja dhe prononcimi qe ka bere motra e Luizit.