Vjen lajmi qe prisnim jepet data se kur do te hapen restorantet dhe baret ne vendin tone

Qeveria ka vendosur se baret dhe restorantet ne Shqiperi do te hapen me date 18 Maj por do te kete diisa kufizime.

Keshtu sipas fjales se kryeministrit hapja e ketyre bizneseve do te lejohet deri ne oren 17:30 .

Gjithashtu nuk do te ofrohet asnje sherbim brenda ne ambjente te mbyllura te lokaleve.

Kamarieret dhe stafi do te sherbejne vetem nese ka ambjente te jashtme.

Duke qene se ishin te parat qe u mbyllen per COVID-19 edhe plani per rihapjen e tyre eshte marre me vone pasi duhet te jene me siguri telarte edhe kushtet e rihapjes.

Prandaj edhe njoftimi eshte bere duke marre parasysh rregullin se sduhet te mos rrine bashke me shume se 5 persona te grumbulluar