Vjen zarfi i zi per te ndeshkuar 4 banoret ne BBV

Brenda shtëpisë së “Big Brother VIP” ka mbërritur një zarf i zi. Zarfi mban emrin e Luizit, Oltës, Armaldos dhe Kristit.
Kjo pasi me hyrjen e banorëve të rinj në shtëpi, ata kanë nisur të bëjnë sërish plane kë do të nominojnë për ta nxjerrë nga shtëpia. Në këtë mënyrë ato kanë thyer një ndër rregullat kryesore.
Nuk dihet ende se si ka vendosur t’i ndëshkojë Vëllai i Madh katër banorët.