WizzAir tallet me shqiptarët. Në vend ti zbres në Tiranë i ka zbritur në Bari

0
1210

Wizzair është një nga kompanitë më cmimet me të lira në treg por ajo ka një të keqe se të lë në mes të rrugës.

Shpeshherë ajo i le në baltë udhetarët e saj.

Keshu ka ndodhur dhe ketë herë ku avioni i Wizzair u nis nga Keln dhe destinacionin e kishte për në Rinas.

Por pasi avioni është nisur nga Keln ka përfudnuar në Bari.

Pasi njërezit kanë pritur rreth një orë për tu nisur dhe në fund kanë përfuduar në Bari.