Xhami i brendshëm i sobës po ju “turpëron perseri” nga njollat cdo dite? Ja si ta pastroni për dy minuta

0
95

Gjithmon pastrimi i xhamit te stufes do kohen dhe kujdesin e saj dhe shume pune per tu pastruar eshte dicka qe te do kohen per nje pastrim perfekt dhe detergjentet e duhur por ne kete rast ju nevojeten vetem 2 perberes qe i keni ne shtepi dhe nuk do te harxhoni para.

Sot ka ide te reja dhe produktive.Xhami brenda stufes eshte gjithmon i veshtir per tu pastruar por ja
menyra me e lehte per ta pastruar ate dhe me e thjeshte.

Bëni një perzierje shumë të trashë me sode buke dhe dhe detergjent për enët (ekologjike) dhe mbuloni të gjithë sipërfaqen e xhamit dhe ferkojeni mire e mire. Lëreni të veprojë për të paktën gjysmë ore dhe pastaj fshijeni me një leckë dhe kruajtëse.

Me pase do te shikoni se xhami eshte pastruar dhe dita juaj do te jete bere me e bukur.

Ju kushton pak dhe me lehte.