Xhulio sjell nusen braziliane në Elbasan, ndodh e papritura në mes të qytetit

Djali quhej Xhulio dhe nusja Joyce. Ata janë njohur të dy në Itali. Ai emigrant nga Shqipëria dhe ajo e ardhur nga Brazili. Nga kjo lidhje Zoti i ka bekuar me dy fëmijë.

Pasi kanë punuar disa vite kanë vendosur të bëjnë në Itali por edhe në vendlindjen e dhëndrit, në Shqipëri.

Bashkë me çiftin kanë qenë të pranishëm edhe familjarë të saj nga Brazili, po ashtu shoqëria nga Italia.

Ne nje video të postuar ne youtube, shihet se si gjithë te pranishmit perfshire dhe nusen braziliane, ia kane marre valles tradicionale shqiptare te pogonishtes ne qender te Elbasanit në prani te shume qytetareve te cilet .