Xhuljo sjell nusen braziliane në Elbasan, ndodh e papritura në mes të qytetit

Djali quhet Xhulio dhe nusja Joyce. Ata janë njohur të dy në Itali. Ai emigrant nga Shqipëria dhe ajo e ardhur nga Brazili. Nga kjo lidhje Zoti i ka bekuar me dy fëmijë.

Pasi kanë punuar disa vite kanë vendosur të bëjnë në Itali por edhe në vendlindjen e dhëndrit, në Shqipëri.

Bashkë me çiftin kanë qenë të pranishëm edhe familjarë të saj nga Brazili, po ashtu shoqëria nga Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *