Zbulohen detajet e rënda nga infektimi me Koronavirus/ Pipero paralajmërohen qytetarët: Nese rrini në këto vende pa maska…

Koronavirusit ka shume te panjohura, por sa i përket infektimit nga ky virus, mjeku Pellumb Pipero sqaroi se personat që qëndrojnë më gjatë në një ambient me njerez te infektuar , semuren më rëndë ndaj edhe përdorimi i maskës në ambiente publike është i domosdoshëm ndaj mos i lini gjerat ne fund ndaj kujdesuni per jeten tuaj dhe te familjes tuaj.

Maska tashme eshte pjese e jetes tuaj deri sa kjo gjendjes tuaj.

Ky virus, ndryshe nga të tjerët, varet nga rendesa qe shkakton si semundje, nga koha e ekspozimit ndaj virusit. Sa më shumë të ekspozohesh në një ambient të infektuar aq më rëndë sëmuresh.

Koha e ekspozimit ndaj virusit është shumë e rëndësishme, mosha është shumë e rëndësishme, të sëmurët kronikë janë shumë të rëndësishëm. Mund t’ju them që kjo pandemi na ka dhënë mësime që do të mbeten në histori, tha mjeku.