Zhaklina tregon të vërtetën për “xhamin e thyer” dhe pse thërritit policinë

0
158

Zhaklina tregon për herë të parë lajmin për xhamin e thyer të makinës dhe problemet që pati pas prime te BBV.

Ajo është shprehur se une kisha probleme me administratorin e pallatit dhe therrita policinë dhe të afërmit e mi.

Konflikti kishte shkuar deri ne përplasje fizike ai me shtyu dhe filloi te bërtiste dhe më pas telefonova policinë.

Ndërsa makina që dukej si e dëmtuar është e një djali që shet fruta perime dhe kishte hapur bagazhin dhe e kishte te mbushur me arka. Pra kjo ishte e gjithë e vërteta.