10 vjecari i jep fund jetes pasi ishte ngacmuar ne shkolle

0
7035

Nju Jork- 10 vjecari i jep fund jeten pasi dyshohet se ai ishte ngacmuar apo bullizuar ne shkolle.

Por babai ka akuzuar shkollen pasi mesuesin nuk u kujdesen per te dhe nuk u moren me djalin.

Babai i 10 vjecarit kerkon drejtesi pasi ai ka thene se:Nuk kam asgjë për të humbur ndaj do luftoj per femijet e tjere.

Mesuesit nuk duhet te ishin kaq nenglizhent ndaj nje femije qe kerkonte ndihme.

Policia eshte duke hetuar humbjen e jetes se 10 vjecarit pasi ne duhet te frenojme ngjarje te tjera dhe te jemi me te kujdesshem ndaj femijeve.