12 gjëra për të bërë para se të jeni 40 vjeç

0
144

Unë jam dyzet vjeç në tetor dhe kam menduar për disa reflektime në mes të jetës për atë që kam mësuar, çfarë kam arritur dhe të gjitha herët që kam dështuar. Doja të bëja një ditar ti shkruaj cdo gje qe kam ne mendje, kështu që vendosa të shkruaj vetëm një postim në blog. Unë kam bashkuar një listë me 12 gjërat që besoj se të gjithë duhet të bëjnë (ose të paktën të tentojnë) përpara se të mbushin 40 vjeç.

1. Përcaktoni Suksesin.

2. Zgjidhni lumturinë.

3. Lëreni hidhërimin.

4. Mësoni të thoni JO.

5. Gjeni lirinë financiare.

6. Beni sa me shume udhetime

7. Thuaj “faleminderit” atyre që të kanë ndihmuar.

8. Falni ata që ju kanë lënduar.

9. Thuaj “Më fal” atyre që ke lënduar.

10.Largoni zakonet tuaja negative.

11. Krijoni diçka që do t’ju mbijetojë dhe pas te dyzetave.

12. Shkruani një libër (ose një këngë)

Merreni jete me qetesi dhe kujdesuni me shume per shendetin tuaj pasi kur te jeni 40 jeta do te jete ndryshe nga kur ishit 30 vjec.