1200 euro dhuratë për çdo lindje. Kjo është kompania Shqiptare që do paguajë punëtorët

0
216

Pas kompanis Meka Hallall Food qe do te jape për çdo fëmijë të punëtorëve te saj do të jap 1000 euro, ndërsa për binjak do të jepen 2000 euro dhuratë.

Kesaj nisme i eshte bashkuar dhe nje biznes tjeter ne Shqiperi ku eshte bere me dije se kompania shqiptare “Dine Hoxha” me qëllim të shtimit të natalitetit, shpërblen me 1200 euro punëtorët e saj të cilët bëhen me fëmijë.

Kesaj nisme duhet ta marrin dhe biznese te tjera ne vendin tone qe te rritet sa me shume popullsia.