14 vjecarja nga Fieri ikën nga shtepia merr valixhen dhe niset drejtë Tiranës

0
2720

Nje vajz nga qyteti i Fierit eshte larguar nga shtepia pa len asnje gjurm. Ajo eshte me inicilet J.M. dhe eshte ne moshen 14 vjecare.

Vajza eshte nxënëse e klasës së tetë në shkollën 9- vjeçare “Koli Dimo” në Frashër.

Ajo ka marr valixhen dhe ka udhetuar drejt Tiranes.

Pas largimit nga shtepia prinderi kane bere denoncimin ne polici dhe policia eshte ven ne kerkim te vajzes 14 vjecar.