Ndahet nga jeta ne moshe te re mjekja dhe pedagogia e njohur

0
2624

Pas luftes me semundjen e rende eshte ndare nga jeta ne moshe te re mjekja dhe pedagogia Sonela Xinxo.

Ajo ishte autore e disa studimeve ne fushen e shendetesis dhe iu iu përkushtua mjekësisë dhe punoi në ISHP për periudhën 2003-2017. Nje humbje e madhe per per familjen dhe mjesin shqiptare.