20 emrat me te bukur per djem me shkronjen E:

0
697

Nese jeni shtatzenen dhe kerkon nje emer me shkronjen E ja ku jane 20 emra te bukur per djem me shkronjen E nje e ide e thjeshte dhe e lehte:

1.Edlir Ertan

2.Enis Erson

3.Egzon Ekrem

4.Enes Esat

5.Endrit Egon

6.Eris Ekraf

7.Erzen Emin

8.Emir Eman

9.Ebid Ejar

10.Erbardh Ersub