27 vjecarja eshte “nene” e 13 femijeve kukulla. Me largojne ankthin dhe stresin

Një çift anglez konsiderojne veten nënë dhe baba pasi mbajne 13 foshnjave të kukulla dhe kujdesen per to.

27 vjeçarja ka qe në maj 2020 qe mbledh kukulla dhe merret me to gjithe diten pasi eshte e vetmuar.

Ajo bleu kukullën e saj të parë, Rebecca, një vajzë një muajshe, për 250 £ për të mbajtur shoqërinë e saj dhe mendoi qe ti shtoje ato.

27 vjecarja filloi ti shtoi ato nje nga nje dhe duke i emeruar ata me emra te ndryshem.

Jesi ka shpenzuar 6,000 £ për të blerë kukullat dhe i fejuari i saj, Avery 33 vjeç, një pastiçeri, është “jashtëzakonisht mbështetës” i pasionit të saj dhe madje ndihmon në veshjen e “bebeve” dhe ndërrimin e pelenave të tyre.

Dyshja do të donin një fëmijë të tyre të vërtetë një ditë, por tani për tani kukullat e rilindura po i përgatisin ata për prindër.

“Është shumë terapeutike mbajtja e tyre, nëse kam stres apo ankth është shumë qetësues.

Në disa mënyra, ato ju ndihmojnë të përgatiteni për të qenë prind u shpreh 27 vjecarja. Shiko.news