3 truket si ta bëni banjon tuaj si të re dhe te vij aromë e pastertie

Pastroni lavamanin tuaj me uthull për një shkëlqim të panjollë
Uthullën përziejeni me pak lëng limoni në një shishe me sprucim, sepse në vetvete uthull mund të lërë një erë të ashpër. Pasi spruconi në lavamanin tuaj, pastrojeni atë me një furçë.

Si të mos pastrosh pasqyrën e banjos
Pasqyrat e banjës janë të vështira të pastrohen pa lënë gjurmë në të gjithë xhamin. Sugjerohet fshirja e pasqyrës me gazeta. Kjo mund të ketë qenë një ide e mirë në të kaluarën, por gazetat zakonisht shtypen në letrën e hollë këto ditë dhe do të lenë vija të zeza në xham.

Ju duhet tre gjëra për t’i dhënë pasqyrës tuaj banjo një shkëlqim të bukur:
Alkool, pastruesi xhamash dhe copë me mikrofibre. Pastruesi dhe alkoli e ndjekur nga një leckë mikrofibër do të japin një pasqyrë pa njolla.