41-vjeçari i virgjër në kërkim të dashurisë: E dua që dhe ajo të jetë e virgjër, mos të ketë pasur të dashur kurrë

0
791

Një burrë 41-vjeçar, ende i virgjër, ka krijuar vetë një faqe interneti për të gjetur vajzën e ëndrrave. Ai kërkon që edhe vajza që ai do të gjejë të jetë gjithashtu e virgjër.

Daniel Piechnick i ka kushtuar ‘jetën’ karrierës së tij dhe thotë se nuk ka pasur kohë mjaftueshëm për t’u fokusuar tek njohjet, prandaj dhe nuk ka eksperienca.

Shumica e komenteve në faqen e tij janë pozitive

Në një video në faqen e tij të internetit, Danieli thotë se ka një “jetë të mrekullueshme, por thjesht dëshiron të gjejë dikë me të cilin të kalojë jetën deri në fund.

Ai thotë:

Unë e kuptoj që njerëzit kanë pasur eksperienca të ndryshme dhe kanë qenë në rrethana të ndryshme, disa shumë të mira dhe disa shumë të këqija. Unë nuk jam në gjendje të gjykoj dikë tjetër, thjesht po kërkoj dikë si unë, gjë që është e vështirë të gjendet këto ditë. Është vërtet e vështirë të gjesh dikë tjetër që nuk ka pasur një partner apo që s’ka qenë e lidhur më parë.
Faqja e internetit e Danielit ka një listë lavanderi informacioni rreth tij

Ndërsa shumica e njerëzve e mbështesin kërkimin e Danielit për dashuri, disa të tjerë nuk janë aq të bindur.