5 djem me të cilët nuk duhet të martoheni kurrë

0
294

1.Rebeli
Shumë femra tërhiqen nga djali i keq. Ka vetëm diçka misterioze dhe romantike tek ai. Por shumë herë rebeli në shoqëri është rebel në martesë. Dhe shumë shpejt do ta gjeni gjithashtu duke rebeluar kundër jush.

2.Djali i mamasë
Ju keni dëgjuar se si një burrë e trajton nënën e tij është se si do të trajtojë edhe ju. Kështu që ju kërkoni një djalë që është afër nënës së tij dhe kalon shumë kohë me të. Por kini kujdes, nëse ai është shumë i afërt, do ta gjeni veten të martuar edhe me nënën e tij. Kështu që më mirë të mësoheni të dëgjoni: “Mamaja ime nuk e bën kështu”. Dhe më mirë të mësoheni që nëna e tij të jetë gjithashtu këshilltarja juaj e martesës.

3.Djali i bukur
Mësohuni të kaloni fundjavat tuaja në qendër tregtare duke kërkuar rroba të reja në vend që të shkoni në stërvitje futbolli. Por të paktën do të keni një shtëpi dhe makinë të mrekullueshme (edhe nëse nuk mund ta përballoni atë).

4.Unë-di-më shumë-se-ty
Është një gjë e mirë të martohesh me një person për trurin e tij. Por kini kujdes sepse mund të përfundoni duke u martuar me një që i di të gjitha. Dhe gjithmonë do të ndiheni sikur e keni gabim – edhe nëse është thjesht një opinion.

5.Frika e kontrollit
Të gjithëve u pëlqen t’i kenë gjërat sipas mënyrës së tyre. Fatkeqësisht, për shkak se burrat janë të socializuar për të shprehur armiqësi dhe zemërim kur nuk marrin atë që duan, një burrë që është një freak kontrolli shpesh mund të bëhet frikësues dhe madje abuziv (fizikisht ose mendërisht).