5 fjali qe do te largojne merzitjen dhe trishtimin

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje, që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.

Vizitoji spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.

Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.

Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.

Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU