50-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, i vendos femijes emrin me te veçantë

Nuk ka me bukur se te jesh prind dhe eshte nje nga gjerat me te bukura te kesaj bote aq me teper kur ti mondohesh dhe perpiqesh per nje femi.

Gezimi dhe Zenepja treguan historine e tyre ne emsionin Njerez te pa dukshem.

“Nuk e mendoja se do martohesha ndonjë ditë. Por Zoti është i madh dhe më ka bekuar me një shtatzëni”, u shpreh Zenepja.

Asnjeher nuk duhet te dorezohesh.Nuk i dihet se cfare do te pres neser.

Jeta eshte si stinet e mbushur me dimer vjeshte pranvere dhe vere qe keshtu njeriu duhet te duroje.

Sepse pas veshtiresise vjen lehtesimi.

Por pasi nje lindje te shendetshme cifti i vuri femijet nje emer mjafte te vecante.

Ata e quajten El`Ana qe do te thote Zoti na u pergjigj.

Ne i urojme jete te lumtur dhe shendet dhe plote miresi.