7 gjëra te shpifura qe meshkujt nuk i durojne dot tek femrat

0
631

Qëllimi i këtij artikulli është të flasë sinqerisht për disa gjëra që meshkujve u duken jo tërheqëse tek femrat dhe të japë disa këshilla të dobishme.

1. Dhëmbët e verdhë dhe era e keqe e gojës. Përveç larjes dy herë në ditë, provoni të fërkoni dhëmbët me pjesën e brendshme të lëkurës së bananes. Ndërprerja e kafesë, çajit të zi dhe cigareve do të bëjë gjithashtu një ndryshim të madh në bardhësinë dhe shëndetin e përgjithshëm të dhëmbëve tuaj.

2. Qimet e fytyrës
Qimet e fytyrës janë një ndryshim i madh për meshkujt. Ajo dobëson tërheqjen femërore të një gruaje dhe është plotësisht e pahijshme.

3. Këmbët me qime e të padepiluara
Kjo është një tjetër mënyrë jo tërheqëse për meshkujt që i “fik” ata. Dermatologët rekomandojnë rruajtjen pasi të keni qenë në dush për rreth 10-15 minuta, si edhe përdorni një krem ​​hidratues pastaj.

4. Shumë grim
Shumica e meshkujve preferojnë të shohin një grua me shumë pak grim sesa shumë. Përdorni grimin për të përmirësuar tiparet tuaja natyrore, jo për të krijuar atë që nuk është aty. Mos harroni, më pak është gjithmonë më shumë kur bëhet fjalë për mbulimin e papërsosmërive.

5. Vetullat e çmendura
Përdorni vetullat tuaja për të ndihmuar në formësimin e fytyrës tuaj . Vetullat nuk duhet të tërheqin shumë vëmendje, por duhet të përzihen natyrshëm me pjesën tjetër të tipareve tuaja.

6. Njollat ​​e djersës në sqetull
Njollat ​​e djersës nën sqetullat tuaja mund të shkatërrojnë shpejt tërheqjen tuaj të përgjithshme. Këto gërvishtje në sy janë të turpshme dhe nuk janë shumë tërheqëse për meshkujt. Për fat të mirë, disa përpjekje të zellshme reduktojnë këtë problem.

7. Këmbët dhe thonjtë e çrregullt
Meshkujt pëlqejnë të shohin këmbë të bukura, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të dilni dhe të bëni një pedikyr të shtrenjtë çdo javë. Mbani këmbët dhe thonjtë tuaj të duken bukur dhe të hidratuar.