7 shenjat qe tregojne se duhet te shkosh menjeher tek gjinekologia

0
572

Cilat janë shenjat dhe kur duhet të shkoj te mjeku?

Dhimbje në vaginë ose në pjesën e poshtme të shpinës gjatë mardhenies intime

Dhimbje e gjatë kur jeni me menstruacioneve

Probleme me futjen e tamponëve ose shqetësim

Rritja e frekuencës së urinës ose ndjenja e presionit në fshikëz

Infeksionet e përsëritura të traktit urinar (UTIs)

Inkontinencë e lehtë

Zgjatja e pjesës së poshtme të barkut

Cilat janë rreziqet?

“Në përgjithësi, një mitër e retrovertuar nuk duhet të shkaktojë ndonjë problem të madh”, thotë Heli Kurjanen, një “eksperte menstruale” dhe themeluese e Lunette Menstrual Cup.

Por mund ta bëjë mardhenien tuaj te besdishme.