Pasi mëson se burri kishte dashnore. Gruaja i hedh acid të dashurës së burrit dhe femijës 2 muajsh

0
882

Një nënë e dy fëmijeve pasi është e martuar prej 18 vitesh me bashkëshortin e saj meson se ai ka një të dashur.

Ajo u çmend kur zbuloi se burri i saj kishte një të dashur ne moshë të dhe një fëmijë 2 muajsh më të.

Ajo nga inati i madh që kishte ndaj kësaj lidhjeje i hedh të dashurës së burrit dhe femijës së saj 2 muajsh acid dhe më pas ka ikur me vrap.

E dashura e burrit bashkë me fëmijën janë shtruar në spital me urgjencë dhe fëmija ka marr plagë të rënda dhe është në gjendje të vështirë për jetën.

Pas ngjarjes gruaja është arrestuar dhe pritet të dal në gjykate për vrasje me dashje.