77 vjecarja habit të gjithë. Martohet me vetveten

Pas nje jete te veshtire Fideli eshte ne moshen 77 vjecare dhe u martua me veten e saj dhe beri nje dasem ne shtepin e pleqve.

Ajo donte ti gezonte dhe nje here te gjithe te moshuarit ne qendren ku ajo jeten dhe beri nje dasem per ata.

77 vjecarja mori nje fustan te bukur porositi torten dhe porositi nje tufe te madhe me trendafila.

Me kishte marre malli te vishesha si nuse dhe kjo ishte arsyeja pse u martova perseri edhe pse nuk kisha nje mashkull ne krah u martova me veten u shpreh 77 vjecarja.

Fideli tha se ajo gjithmonë dëshironte të kishte një “dasmë të madhe”.

Ajo falenderoj te gjithe ata qe e mundesuan nje eveniment te tille qe solli gezim ne te gjithe shtepine e te moshuarve.