A e gjeni dot kush është më budallai ne foto?A e zbuloni dot?

Kush është më budallai ne foto? Zgjedhja juaj zbulon budallain e verete.

Kuice te tilla jane te bukur dhe argetues dhe bejn qe njerezit te komentojne dhe te kenaqem me miqsh

Hidhini nje sy kesaj fotoje dhe mendoni pak. Kush nga keta persona ne kete peme eshte me budallai?

Pergjigja e zgjedhur tregon se jemi i zgjuar.

Ja cfare mund te zbuloni:

Numri 1 eshte ai qe bie i pari nga kjo gare.

Ndersa numri 2 eshte i dyti qe bie nga pema per kete populli thote qe kush i ben gropen tjetrit bie vete brenda.

Kurse i 4 eshte i treti qe bie poshte dhe ai humb garen.

Kur djale i 3 qe pret djalin e dyt ai eshte fitimtari per te gjithe ju qe nuk e gjenin dot.

Ju urojme nje dite te bukur plot diell.