A mund ta gjeni dot shkronjen ‘b’? Ky eshte testi qe u be hit ne internet

Ky eshte testi hit neper rrjete sociale dhe eshte me siguri qe do t`ju lodhe pak.

Te gjithe ndjekesit qe e kane pare jane sfiduar nga kerkesa e saj per te gjetur shkronjen ‘b’ te vogel midis shkronjave ‘d’ dhe e kane perdorur per te testuar veten.

Ky eshte nje test qe ka disa nivele veshtiresie, pra veshtiresia ketu vjen duke u rritur.

Testi real quhet Playbuzz por eshte modifikuar nga gazeta express per shqiptaret ne internet dhe kerkon shume vemendje nga ta.

Nese ju jeni gati mund te filloni ta beni edhe ju testin dhe te provoni veten sa te afte jeni ne keto lloj testesh.