A Mund ta keni kaluar koronavirusin? 8 shenja që organizmi juaj është përballur me të

Ekspertet tregojne 8 simtopmat qe ju mund te keni kaluar korona virusin.

Infeksioni i syve

Hulumtimi i ri ka treguar që infeksioni i syve, si p.sh. konjunktiviti, mund të jetë simptomë e koronavirusit.

Kolla e thatë

Një ndër simptomat më të shpeshta dhe më të njohura të koronavirusit

Lodhja mendore

Edhe pse kjo nuk është e njohur zyrtarisht si simptomë e koronavirusit, disa pacientë të infektuar e kanë paraqitur këtë simptomë.

Temperatura

Përveç kollës së thatë, edhe kjo është tregues më i shpeshtë i koronavirusit.

Vështirësi në frymëmarrje

Humbja e shqisës së dëgjimit dhe nuhatjes

Kohë më parë Asociacioni Britanik i Otorinolaringologjisë ka paralajmëruar që humbja e shqisës së dëgjimit dhe nuhatjes mund të jetë simptomë e koronavirusit, raporton Daily Mail.

Problemet me stomakun

Lodhja fizike

Edhe një simptomë e koronavirusit, e cila shfaqet për shkak të ftohjes, virusit të gripit, por edhe viruseve të tjera të shumtë është ndenja e lodhjes dhe e dobësisë.

Megjithatë, më së miri është që për çdo rast t’u përmbaheni të gjitha masave të mbrojtjes dhe vetizolimit.