A po shkojne drejte divorcit Harry dhe Meghan ? Mesohet e vërteta rreth ciftit

Jeta e Shoq biziet eshte e veshtir ne fillim eshte e bukur por me pas fillon dhe perkqesohet.

Harry dhe Meghan Markle kane nje jete te re dhe jeta tyre eshte veshtiresuar shume pas largimit nga postet mbreterore dhe ata tani jane ne krize te thelle.

Ata tashme jetojne ne Kanada por ata hasin shume probleme ne jeten bahskeshortore.

Mardhenia e tyre ishte e tensionuar nga lajmet qe vijn per ta.

Portalet dhe mediat ja kane bere jete te veshtire dhe ata po shkojne drjete divorcit pasi e kaluara e tyre eshte e njejte si e prinderve te tyre.

Mediat e huaja thonë se kjo mund të jetë një arsye e fortë përse Princi Harry dhe Markle dëshirojnë të punojnë më shumë për martesën e tyre.

“As Meghan, as Harry nuk u rritën në një familje tradicionalisht të qëndrueshme, dhe ndërsa flisnin në përgjithësi, thonin se kishin një fëmijëri të lumtur, prandaj është e rëndësishme për ta që Archie t’i shohë prindërit e tij në një lidhje të dashur,” tha burimi për “Page Six”.