Agjencitë e udhëtimit: Kriza politike do të tregojë efektet e saj me rezervimet e ardhshme

Megjithëse fluksi i turistëve të huaj në katër muajt e parë të vitit ishte pozitiv, agjencitë e udhëtimit frikësohen se kriza politike mund të dëmtojë turizmin në një afat të gjatë.

Numri i vizitorëve të huaj që hyjnë në Shqipëri gjatë muajve të parë të vitit është rritur me 7.4% krahasuar me një vit më parë.

Sipas Mehmeti, shumica e rezervave janë bërë para krizës dhe nuk mund të anulohen lehtë.

Por efektet negative të protestave të dhunshme politike mund të ndjehen duke filluar nga viti i ardhshëm.