Ai dini qe dy këngëtarët e famshëm shqiptarë janë binjakë: ‘Prindërit na ndanë’

0
629

Mbrëmjen e së premtes, në emisionin “Zonë e Lirë” publiku ka mbetur i shastisur nga deklarata e këngëtarit Marsel Ademi, i cili ishte i ftuar në studio për të promovuar këngën e tij më të re.

Gjatë emisionit, ai deklaroi se këngëtari tjetër i muzikës tallava, Mandi i Nishtullës, është vëllai i tij binjak.

Marseli zbuloi pas lindjes, prindërit i kanë ndarë dhe siç ndodh jo rrallë në Shqipëri, ata e kanë falur Marselin tek daja, pasi ai dhe bashkëshortja e tij nuk kishin fëmijë.

Ai dini qe dy këngëtarët e famshëm shqiptarë janë binjakë: ‘Prindërit na ndanë’