Ajo dërgoi një mesazh një personi të gabuar. Sot ështe nënë e 6 fëmijeve nga ai

0
199

Në vitin 2009, Brenda po përpiqej t’i shkruante një shoqeje të saj, kur ajo shtypi një numër që i përkiste një burri qe nuk e njihte.

“Unë dërgova një mesazh dhe personi i panjohur u pergjigj.

Brenda i kërkoi falje të panjohurit që e shqetësoi. Por i panjohuri donte ta vazhdonte bisedën dhe e pyeti nëse mund ta telefononte dikur.

“Mendova se ishte pak e çuditshme”, rrëfen Brenda. Në këtë pikë, ai nuk e dinte moshën e saj apo si dukej ajo.

Të nesërmen i ra telefoni dhe keshtu filloi biseda.Dhe cdo dite e me shume ne bisedonim me ore te tera deri sa u lidhem bashke.

Çifti janë prindër të gjashtë fëmijëve: Victoria, 11, Veronica, 10, Samuel, 9, Vanessa, 7, Benjamin, 4, dhe Ezra, 1. Brenda ndan rregullisht video dhe foto të familjes së saj në TikTok dhe Instagram.

“Na dua shumë. Ndonjëherë unë thjesht do të shikoj fëmijët e mi dhe burrin tim dhe pyes veten se çfarë kam bërë për të merituar gjithë këtë”, thotë Brenda.

“Nuk do të kisha kaq shumë fëmijë nëse burri im nuk do të ishte kaq i përfshirë. Ai bën darkë. Ai lan rrobat. Ai nuk pyet: ‘Hej, a ke nevojë për ndihmë? “Ndihem shumë me fat.”

Jeta jone nisi nga nje mesazh dhe sot jame gruaja me e lumtur ne bote me te.