“Mamaja e Luizit ka ndërruar jetë” Familjaret e Luizit tregojnë qe nuk eshte e vertete. Video

0
351

Eshte perhapur me shpejte nje lajm i rrem ku thuhet se nena e Luizit ka nderruar jete. Ndaj ky lajm nuk eshte i vertete dhe eshte bere publik dhe nga faqa e Luizit ne instagram ku thuhet se nuk eshte e vertete.

Ja se si shkruhet:“Ju lutem tregohuni të kujdesshëm. Nuk e kuptoj arsyen e këtyre lajmeve të rënda dhe të rreme.

Mamaja e Luizit ndodhet ne Amerike dhe gezon shendet te plot. Ndaj ky eshte nje lajm i rreme se ajo ka nderruar jete.

Ja dhe video e nenes se Luzit ne gjendje te mire.

@m4t3oofficial #luizejlli ♬ Me ty – Luiz Ejlli