Ami Toska shkon në banjo dhe cudit të gjitha femrat me atë që zbulon aty

Banjot ne shqiperi jane aspak higjeni aq me teper kur futesh brenda tyre jane vende qe duhet te kesh kujdes dhe aq me teper kur behet fjale per nenat qe te kujdesn per femijet e tyre.

Keshtu ka ndodhur dhe sot me Amin qe eshte cuditur nga nje banjo ne Viene qe te kujdeset per femijen e saj.

Ami ka publikuar nje foto ne insastory nje foto ku tregon se si jane banjot publike ne Viene.

Ajo përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

Ja cfare shkruan ajo:
“Paradhoma e një tualeti normal në një qendër tregtare në Vienë”,
dhe i lënë të gjithë pa fjalë me këto kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël.

Gjera te tilla ne shqiperi mund te ndodhin ne 2100 mbas 80 vitesh.