A e dini pse mban kafaz në kokë! Çelësin e ka vetëm gruaja, arsyeja do t’ju befasojë te gjithe

0
78

Nje nga idete me te bukura qe ka ndodhur deri me sot qe nje burre te largohet nga duhani.Pasi duhani eshte vesi me i keq dhe qe njeriu nuk duhet ta pi ate.

Keshtu ka bere dhe kjo Gruaq per bashkeshortit e saj se si ai te largoj duhanin.Eshte nje dite gjeniale pak e veshtir por funksionon.

Kjo eshte menyra me e mire qe dikush te largoj duhanin nga jeta e tij.

Burri ka perdorur metoda te ndryshme por asnjera nuk ka dal me sukses.

Por vetem kjo metode i ka dal me shume sukses dhe eshte ber nje hit klikimesh ne internet.Mesohet se burri pas disa kohesh e ka lerguar duhanin dhe ai i eshte shume falenderues bashkeshortes se tij per iden gjeniale dhe si e largoi duhanin nga jeta e tij.

Nuk ka gje me te bukur se sa te motivohesh dhe te largosh veset e tua.