Anglia do të jap 350 paund në muaj për këdo që strehon në shtëpi refugjatë ukrainas

Te gjithe jane me Ukrainen dhe tashme ne keto dite te veshtira ata kane shume nevoje per ndihme e te gjitheve.

Por lajm i mire eshte se Anglia do te jap 350£ në muaj per ata qe mirepresin refugjate Ukrainas.

Te gjithe ata qe kane shtepi bosh apo dhoma bosh mund te marrin shtetas nga Ukraina per ti strehuar.

Gati 3 milionë njerëz janë larguar nga Ukraina për shkak të pushtimit të Rusisë dhe kjo do te sjell probleme te medha per evropen.

Për momentin, vetëm ata që kanë lidhje familjare mund të bëjnë një aplikim, nëpërmjet Skemës Familjare të Ukrainës.