Ardit Gjebrea poston mesazh në Instagram, vajza e tij i bën pyetjen që Arditi nuk e priste

Tashme e gjithe Shqiperia eshte ne karantine dhe te gjithe keshillojne te qendrojme ne shtepi dhe kjo eshte menyra me e mire per te paralazuar virusin.

Kete thirrje ka bere dhe moderatori i njohur Shqiptar Ardit Gjebrea ku bene thirrje qe te rrijme ne shtepi dhe te kujdesemi per veten dhe familjen tone.

Sipas nje studimi nga shkencëtarë te ndryshem fëmijët janë më imunët nga koronavirusi, pasi shifrat kanë treguar se numri i tyre është shumë i ulët dhe se të moshuarit janë më të prekurit ndaj ata duhete te kene me shume kujdes..

Por situata eshte e veshtire per te gjithe si per femije dhe per te gjithe.

Por Ana, vajza e Ardit Gjebresë, e cila ka komentuar në postimin e babit të saj. “Po fëmijët 11 vjeç a janë të rrezikuar?”, ka komentuar Ana duke shfaqur shqetësim e saj per kete virus.

Ndersa babai i saj Arditi i ka kthyer përgjigje se sipas doktorit thotë jo, por duhet të lajë shpesh duart.