Greg Rama nuk ‘bindet’ të atit, lë shtëpinë dhe bën të “papriturën”

Shqiperia eshte ne karantin ndersa djali i kryeministrit Rama ka zgjudhur te kaloje caste te bukura buze detit ku e gjithe Shqiperia eshte ne karantine.

Kryeministri Rama ka marra masa te forta per te parandaluar virusin dhe ka izoluar te gjithe vendin ndersa në vendimin e tij të fundit ka paralajmëruar gjobë për të gjithë ata që do të lëvizin në këmbë pas orës 18:00, por djali Gregu si duket nuk i është “bindur” Ramës.

Nuk dihet vendodhja e tij por nga fotoja që ka hedhur në “story” Gregu tregon se ka ikur në një ambient të qetë dhe pa njerëz nëpër këmbë.

Ndersa babai i tij ka paralajmeruar gjoba per ata qe dalin ne rruge pas ores 18:00.

Megjithate i urojme nje dite te bukur dhe te qete.

Lete shpresojme qe cdo gje te behet me mire per te gjithe ne.