Arresohen ndihmesit e 19 vjecares pasi u gjeten shenjat e gishterinjve ne trupin e babait

Pas vrasjes se babait nga vajza 19 vjecare jane arrestuar diten e sotme dhe vellezerit e saj.

25-vjeçari Hysen Meta si dhe djali tjetër 21-vjeçar Amarildo Meta dyshohen se kanë bashkëpunuar me motrën e tyre per te fshehur provat e vrasjes.

Shenjat e gishterinjte te vellezerve jane gjetur ne qesen qe kishin mbeshtjell trupin e babait.

Nëna e tyre dhe bashkëshortja e të ndjerit, Blerina Meta, po hetohet në gjendje të lirë me akuzën e pengimit të zbardhjes të së vërtetës.