Ndahet nga jeta kengetari dhe kantautori i njohur shqiptar

Eshte ndare nga jeta kantautori i disa hiteve Xhelal Xheladini.

Xhelal Xheladini është këngëtar dhe autor këngësh i njohur.

Studioi gjuhë dhe letërsi shqipe në Prishtinë.

Nje kengetar dhe artist i kompletuar.

Autor, kompozitor, interpretues, krijues i shumë këngëve, me mbi 100 këngë dhe kjo e bënë të jashtëzakonshëm.