Avioni nuk ulet ne Rinas dhe pas dy oresh ne ajer kthehet nga ishte nisur

0
719

Avioni nga Pecara-Tiranë eshte kthyer serisht mbrapsht per shkak te motit te keq. Avioni eshte nisur dhe ka ber kthes ne mes te rruges.

Piloti ka pare mot te keq dhe nuk eshte ulur ne Rinas por eshte rikthyer perseri andej nga eshte nisur.

Avioni qendroj ne ajer per dy ore dhe eshte ulur ne Brindizi. Qytetaret jane len aty dhe nuk dihet se cdo behet me to.