Avioni prishet në ajër dhe bën ulje urgjente në Rinas. Piloti përze udhëtarët. Video

Si gjithmon kur udhetaret shqiptar udhetojn me avion do te presin ne rradhe apo pritje te gjata ne aeroporte.

Nje problem ka ndodhur diten e djeshme me nja nga avionet e kompanise Albawings pasi avioni ka pasur nje problem dhe nuk eshte nisur dhe eshte detyruar qe te bej ulje te menjehershme.

Dhe udhetaret kane pritur me ore te tera por nuk dihet si vazhdoj me tej historia.

Ja dhe video me poshte

.