Vjen reagimi i pare nga nena e Luizit nga Amerika. Luizi lexon mesazhin

0
371

Vjen reagimi i pare nga nena e Luizit nga Amerika. Ajo dergon mesazhin e bukur per te gjithe banoret e BBV.

Ky mesazh e ben te lumtur Luizin dhe ai e lexon:“O nan…ta hangsha zemrën”

Nena e Luizit nuk flet fare per Kiaren por falenderon Olten per lojen e bukur me bluza.

Ndersa Kiara nuk u ndie mire pasi mes ty ka nje heshtje dhe nje ftohtesi.